Vi havde den dejligste tur op i kardemommebjergene, hvor vi startede på ponmudi, golden peak med 360 graders fantastisk udsigt udover teplantager og frodig grøn natur.Dernæst gik turen ned til en af teplantagerne, hvor vi legede apsaras i vandløbet…Vi ankom til vores hemmelige hotel, som ligger tæt op ad floden midt i regnskoven og nød at meditere under stjernerne med cikader og eksotiske lyde…

Om morgenen op langs floden så vi masser af kolibrier, paradisfugle og forskellige sommerfugle, der summede oppe i trækronerne med deres røde yndlingsblomster, der neden under træerne malede skovbunden rød af nedfaldne blomster og var smukke røde pletter rundt omkring i skovens ellers grønne tætte vegetation med bl.a. teak og mahogni, kanel og kakao-træer.Floden tiltrækker mange forskellige dyr og elefanterne havde tydeligvis været forbi – vi blev derfor fulgt på vej af en sikkerhedsvagt, der hjalp Elisabeth elegant over floden, hvor han gik nede i vandet, så hun fik en hånd at støtte sig til.Efter en times vidunderlig vandretur op langs floden, kom vi frem til bunden af golden valley…(inderne elsker golden…:-) med det smukkeste vandfald – her tilbragte vi en skøn stille stund….sammen og alligevel hver for sig…
Når yogier er på udflugt, er det svært at undgå et par asanas undervejs…Vi kom tilbage til kysten som en stor familie med endnu et gyldent minde til samlingen…

Se flere billeder fra turen her

Og Peters flotte galleri her