siden sidste blogindlæg har jeg forladt det thailandske paradis og er igen tilbage i indien, hvor jeg er ankommet til bombay med et af verdens største slumkvarterer og flere desperate sjæle end de fleste steder.

ankomst kl 2 om natten med taxa gennem gader, der aldrig sover fyldt med hunde, køer og børn, der har vendt op og ned på dag og nat…en by, der i løbet af døgnets 24 timer ikke er stille blot et øjeblik.

sikke en kontrast!

at jeg vågnede op til Shivas fødselsdag, maha shivaratri gjorde ikke oplevelsen mindre – denne nymåne, shivamoon, er den eneste nat, hvor Shiva sover og hvor vi andre derfor ikke må sove…

shivaratri er en af hinduernes største helligdag, noget jeg har fejret nu 7 gange i indien, 2 gange i ashrammer og bl.a. i hinduernes hellige by, varanasi der havde tempelmaraton, hvor de løb gennem gaderne og besøgte 7 af de vigtigste shivatempler i byen

læs om sidste års shivaratri på http://www.yogaferie.net/side29.html

det kan nok være indien og ikke mindst bombay er beskidt, støjende og en god test for den indre fred og ro – men landet er og blir min øjesten…

…kan se slum med blikskure fra mit hotelvindue, hvor ungerne spiller cricket mellem køer og affald…ved det blir en ægte, ærlig og tilbage til nuet rejse, jeg skal på her de næste 6 uger…