HVORFOR YOGAFERIE
flere og flere tar på yogaferie!
og mere end 50 % vender tilbage på en ny…

ann, der har været med på yogaferie i både indien og thailand, forklarer her hvorfor:

Da jeg oplevede yoga for første gang for 4 år siden, var jeg inde i en stresset periode i mit liv. Yogaen gav mig et frirum, hvor jeg kunne fordybe mig, ikke skulle tage stilling til andet end min krop og de stillinger den skulle være i, og en ro i mit sind. Jeg elsker følelsen af afslappethed og den salige væren efter en yogatime. Jeg er helt sikker på, at det er yogaen jeg kan takke for at mit sind er så dejlig roligt nu. Jeg bliver nærmest lykkelig når jeg praktiserer yoga.

Jeg er bidt af yogarejser. Kunne jeg, ville jeg rejse mere end 1 gang om året. Kombinationen – yoga og et dejligt, smukt og varmt land er ideel. Nye dufte og spændende indtryk i kombination med yogastillinger på f eks et lunt tag, er en oplevelse alle skulle unde sig selv. En uge eller 14 dage væk fra alt det daglige, gør underværker i en vintertræt krop. Intensiteten og det at dyrke yoga 4 timer om dagen, er fantastisk. Man kommer hjem med en følelse af at bo i en helt ny krop.

elisa, der iøvrigt er månedens yogini og med sine 71 år et forbillede for mange, har været med på sammenlagt 11 yogaferier og skriver her, hvorfor hun bliver ved med at komme tilbage efter mere…

men yoga er forskellig for os alle!

dette er en blog – måske du har lyst til at fortælle, hvad yoga er for dig?