nu springer jeg altsaa bare ud i…
jeg er nemlig ikke specielt elektronisk begavet, saa blot at oprette en blog har vist sig at vaere lidt af en udfordring…

men som winston churchill engang sagde: havde jeg ventet med at goere det til jeg kunne goere det perfekt, var det aldrig blevet gjort!

saa hermed velkommen til mit yogiliv ;o) her og nu i det amerikanske sierra nevada, hvor jeg de sidste par maaneder har lejet et dejligt hus, dyrket, ja naermest levet yoga bl.a. dagligt tilbragt timer paa opdagelse i den skoenne natur…

gennem aarene har jeg faaet mange spoergsmaal, som jeg hermed vil forsoege at besvare… ikke kun fra mine elever, men fra alle der som jeg har opdaget, at oplevelserne i yogaens verden ikke altid er lige til at forstaa…

men det er disse magiske oejeblikke, der for mig er yoga i ordets sande betydning – forening med noget guddommeligt!

denne forening kan ikke kun ske i en yogastilling, men de fleste af os kender det fx i naturen, som er et af de steder, hvor vi nemmere kan faa foelelsen af at vaere en del af noget stoerre.

og DET er netop een af grundene til, at jeg sidder her i 7.700 fod (godt 2500 meters hoejde) paa graensen mellem nevada og californien i bjergkaeden sierra nevada omgivet af vild natur og naaletraeer saa langt oejet raekker..

på billedet ses min lille trofaste ven, jordegernet wolly rundbug, der viste mig flere fiduser paa yogamaatten…