den ene er ikke uden den anden og efter stilhed kommer storm

fik jeg sagt, at der var stille?
…lissom stille før en storm som Lis Sørensen sang…

jeg vågnede ved, at mine altandøre blæste op med et brag – midt om natten…faktisk på nøjagtig det tidspunkt tirsdag nat hvor min bror havde nævnt, at stormen ville komme – årsagen til han nogle dage forinden var sejlet mod vest, tilbage til den havn på Malta, hvor båden ligger for vinteren.

heldigvis var han kommet godt frem og ku om morgenen meddele, at der igen var sol….og stille…

her på Symi fortsatte uvejret med 34 timers lyn og torden, der for mig fik bekræftet hvorfor Zeus blev til i dette land…stille et kort øjeblik…for så igen at storme en halv pelikan, hvilket det stadig gør!

jeg brugte selvfølgelig en del af tiden indendøre på yogamåtten, bl.a. med min nr 1 hadestilling, skorpionen,(som jeg foreløbig øver mig på i over 20 år!) og efter at ha været social/udadvendt i de sidste ugers yogaferie, hyggede mig med masser af te i mit eget selskab til bl.a. at redigere min urtebog, der derfor snart vil blive trykt i 3.oplag med en udvidet udgave (hvis der ps er noget, du kan supplere med, så hold dig heller ikke her tilbage…B)

desuden fik jeg bekræftet, hvorfor begrebet hygge ikke er opstået i grækenland, men stadig lever på bedste vis i danmark – behøver jeg at nævne, at jeg glæder mig til igen at komme hjem…
i mangel på pelikaner viser billedet istedet en halv hejre – ardha crounchasana