Hej Britt

Igen tak for en helt igennem fantastisk yogatur!
(yogaferien til kerala over jul og nytår 2013)

Jeg har lige haft en oplevelse, som jeg gerne vil dele med dig, og også gerne med andre på din blog…

Idag lavede jeg yoga med mig selv. Efter en meditation, nogle yogastillinger, blandt andet hovedstand, satte jeg mig i foroverbøjet rygstræk (pose of surrender – patchimotthanasana)

Jeg har altid syntes, at denne stilling var ret ubehagelig, men meditationen forud for yogaen gjorde, at jeg var meget afslappet. Først gjorde jeg som jeg plejede – kæmpede imod stillingen, men så begyndte jeg at blot iagttage ubehaget, og med accepten af ubehaget, forsvandt det. Jeg sad i stillingen i 6 minutter og havde det mentalt helt fantastisk bagefter. Meget veltilpas.

Her til aften sad jeg så og så fjernsyn, og kom i tanke om dine ord om at dyrke yoga også, når man ser tv. Jeg gik derfor ind i foroverbøjningen igen og overgav mig denne gang mentalt med det samme – og i løbet af et par minutter faldt jeg 20 cm længere ned i stillingen, så maven rørte lårene og næsen faldt mellem knæene.

Da jeg gik ud af stillingen begyndte jeg at ryste, hvorefter særligt min venstre side begyndte at summe af energi, og min krop begyndte at bevæge sig i cirkelbevægelser mod venstre side. Her en times tid efter (hvor jeg har ladt energien køre rundt, mediteret lidt og lavet bagoverbøjning) er min krop ved at falde til ro igen. Men hold da op for en intens oplevelse.

Jeg ville bare dele den med dig – kan huske at du flere gange var ovre ved mig, når jeg sad i foroverbøjningen og sagde, at man ikke skulle kæmpe imod. Jeg forstod ikke helt, hvad du mente da, men det gør jeg nu:)

Håber, at du nyder dejlige Indien.

Kærlige hilsner en anonym yogini

og i en mail, der kom lidt senere…
ps: har iøvrigt haft endnu en fantastisk oplevelse i selv samme stilling. Sad i stillingen og fik en orgasmisk følelse som fuldstændig overtrumfede følelsen af smerte. Sad i cirka 10 minutter, mens den orgasmiske følelse rullede igennem min krop.
Der er virkelig et eller andet med den stilling…