Frankenfisken
det er slemt nok, at det er med forskellige dyre- eller bakteriegener man eksperimenterer i genmodificeret frugt og grønt.

endnu værre er, at der nu osse eksperimenteres med at fremavle dyr med gmo, som fx det sidste nye skud på stammen – mutantlaksen.

denne nye frankenfisk vokser dobbelt så hurtigt som den rigtige laks og ku snart udrydde dens ægte forfader og sprede sig i fiskeverdnen og videre op på landjorden…

der er stadig INGEN, der kan forudsige konsekvenserne af GMO!!

heldigvis har man denne gang valgt at lave en offentlig undersøgelse for at høre folkets mening.

det er bestemt ikke altid, at vi blir spurgt – så underskriv nedenunder og hjælp med til vi kommer op på 1 mio…vi er snart halvvejs!

fhttp://www.avaaz.org/en/stop_frankenfish_r/?tJLRdab

i dag onsdag den 23.januar 2013 og 6 dage efter nyheden om frankenfisken kom ud, er vi oppe på 850.000 og dvs vi nok runder 1 mio underskrifter inden ugen er omme – GODT GÅET!!!

når vi har samlet en million…eller rettere den første million, går vi videre og gør opmærksom på folkets mening.

så spred rygtet ud i dit netværk og gør dit til at redde planeten fra mutantdyr – lad os stå sammen, så vi kan gøre en forskel for at redde vores jord.

onsdag den 16.oktober og dvs 9 måneder senere må vi desværre konkludere, at der ikke har været nok til at skrive under og vi aldrig kom op på en million.

mutantlaksen har derved fået grønt lys i USA og sagen er kommet videre til EU, hvor vi må håbe, at der er flere, der ser alvoren af det og forstår at stoppe det i tide…