årets sidste retreat i tisvilde 7.-9.september var fyldt med gyldne stunder i yogaens tegn.

janne sagde, hun ville gøre det til en fast årlig tradition, og skrev efter weekenden:

Det var ikke mindre end fantastisk!! Det er det bedste jeg gjort for mig selv, udover selvfølgelig at starte på yoga, og blive vegetar.

Når hverdagen er hektisk, med små børn, arbejde og den daglige logistik, så var denne weekend alt hvad jeg trængte til. En weekend med kun mig selv i fokus, og at komme hel ned på jorden, og få både kroppen og hovedet ned gear.

8 timers yoga på 3 dage, det er bare så dejligt, man kunne virkelig mærke at man rykkede sig både i krop og sind, meget mere end man nogensinde kommer af den ugentlige undervisning.

For mig var det også et spørgsmål om at få lidt alene tid (da jeg var afsted uden veninde). Så da Britt foreslog at vi skulle gå en tur i naturen, gerne alene og uden at tale med nogen, så var det lige det jeg trængte til. Normalt når jeg går en tur, så har den enten en bestemt destination eller formål, og også tit sammen med andre, som man så snakker med. Så denne tur var noget helt specielt. Jeg gik bare i et meget langsomt tempo ned til stranden, nogen gange lukkede jeg øjnene og bare hørte mine fødder mod underlaget. På stranden satte jeg mig ned og kiggede på og lyttede til havet. Der sad jeg så i 30 minutters tid, og bare lavede ingenting, som Britt siger “Du skal ingen steder hen”. Det var balsam for min sjæl.

Al den ro som jeg fik skabt inden i på denne weekend, har jeg fået taget med mig hjem, og prøver at vedligholde den vedhjælp af de værktøjer vi lærte af Britt. Så i øjeblikket føles det som at jeg går rundt på vat og at verden er lyserød!!

Det var helt igennem fantastisk, alle burde unde sig selv at tage afsted på sådan en weekend!!!

Jeg kan kun anbefale det!!!

Tusind tak til dig Britt fordi du er dig, og giver mig så meget ro inden i, og et afslappet syn på verden omkring mig!!!
Janne efter retreatet den 7.-9.september 2012